Sommarsallad

Ingredienser
4 port
1 burk vita eller svartabönor, ca 400 g
1 färsk lök
2 msk rapsolja
1 tsk fransk senap
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 liter blandad
grönsallad
3 tomater
2 1/2 dl Arla Köket kall sås vitlök & gräslök
Gör så här
Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Skala och skiva löken tunt. Blanda olja, senap, salt och peppar i en skål och rör ner bönor och lök. Låt marinera ca 10 min. Riv salladen och skär tomaterna i bitar. Blanda ner i skålen. Häll upp salladen på ett stort fat. Strö gärna över rostade nötter, mandel eller frön. Tips! Salladen blir extra krispig om du sköljer och lägger den i kylen några timmar i en plastpåse.BANTA MED SNABBANTA
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home