Pasta med tonfisk, dill, kapris och ägg
Blir det något över är pastarätten god även kall. Passar också bra att ta med på utflykt.
Gör så här
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Häll av oljan från tonfisken och dela den i små bitar. Blanda den med creme fraiche, dill, rödlök, kapris, citron och salt.
3. Blanda den avrunna pastan med tonfiskblandningen.
4. Servera med kokt ägg, tomat och gurka. Mal över svartpeppar och garnera med dill.
Ingredienser
400 g
pasta
2 burk
tonfisk, burkar (á 185g), i olja
2 dl
crème fraiche, lätt
1 dl
dill, hackad
0,5 st
rödlök, finhackad
0,5 dl
kapris
2 msk
citron, pressad
1 msk
citron, rivet skal
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar, grovmald
Tillbehör
3 st
ägg, hårdkokta
tomat
gurka
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home