Fisk i paket

Blir 6 små eller 4 stora paket
Tid: 45 min
Fiskfilé i foliepaket är både kul att laga och gott att äta för både liten och stor. Många olika tillbehör i skålar gör det lätt att sätta sin egen smak på fisken.
Du behöver:
600 g fiskfilé
500 g kokt färskpotatis
1/2 purjolök
3 morötter
1 paprika
1 citron
100 g sockerärter
250 g körsbärstomater
Cirka 1 dl pesto eller 100 g dillsmör (smör, hackad dill och lite pressad citron)
Aluminiumfolie
Salt och peppar
Gör så här:
1. Skär fisken i portionsbitar. Skiva potatisen. Strimla purjolök, skär morot och paprika i tunna stavar. Skiva citronen.
2. Fördela potatis och fisk på rejält tilltagna folieark. Låt var och en välja grönsaker. Salta och peppra. Klicka över cirka en matsked pesto eller dillsmör och förslut paketen väl.
3. Låt paketen ligga på grillen i cirka 15–20 minuter. Servera med en grönsallad.
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home